Return to Content

Morning Beat m/ AMO & Saul Rocha Sanchez

Start dagen med en dans!

06.30 – 09.00 (Hovedsal): Morning Beat

09.00 – 10.00 (Boksen): Yoga

Morning Beat er en rusfri dansefest, som gir publikum en sunn start på dagen, fylt av kjærlighet og bevegelse. Det som startet som en fest, har nå vokst seg til et voksende konsept og felleskap, som arrangeres med jevne mellomrom, flere steder i byen. Under Oslo World ønskes alle velkommen til et dansegulv fylt med elektronisk musikk fra alle verdenshjørner og danseglade folk i alle aldre. Etter at festen er over blir det gratis yoga i Boksen på Kulturhuset!

Gratis påmelding her!

DJs:

❂❂❂ AMO ❂❂❂
DJ AMO spiller musikk fra alle verdenshjørner og tar publikum med på en musikalsk reise innen flere sjangere. Han har spilt på klubber i Sverige, Tyskland, Mexico og Norge, og delt scener med stor navn, som Jonas Saalbach, Tony Casanova, Marvin Hey og Joal. Amo spiller jevnlig på flere av Oslos største klubber, som Jaeger, The Villa, Skippergata, Verkstedet og Karusell. 

Sjekk ut musikken på Amos Soundcloud-profil!

❂❂❂ SAUL ROCHA SANCHEZ ❂❂❂
Saul levde mesteparten av sin barndom i fjellene i den meksikanske «bajío», noe som har hatt stor innflytelse på livet- og ikke minst musikken hans. Latinamerikansk folkemusikk, tribale rytmer og sjamanske lydbilder får alle plass i dj-setene hans, som er en reise i kulturer og soniske opplevelser, holdt sammen av gjevne, hypnotiske basslinjer. Han har spilt på flere av Oslos største klubber og debuterte nylig internasjonalt på Woomoon Ibiza. 

Sjekk ut musikken på Sauls Soundcloud-profil!

Legg igjen en kommentar