Return to Content
Tema 2020 Solidaritet
Ny webside og nytt festivalprogram kommer i september

Ulike arbeidsoppgaver

Dette trenger vi din hjelp til:

Artistkontakter – hva gjør de?
Som artistkontakt skal du sørge for at bandet/artisten får et hyggelig opphold og for at de er på riktig sted til riktig tid. Som artistkontakt kreves det at du har jobbet for festivalen minst én gang tidligere.
Arbeidstid: Dag og kveld. Under festivalen.
Passer for: De utadvendte og serviceinnstilte. Vi er på jakt etter folk med gode språkkunnskaper!

Tusler (spillestedsassistent) – hva gjør de?
På spillestedene vi benytter under festivalen har vi én stedsansvarlig (med unntak av The Crossroad Club). De har ansvaret for at alt går som det skal. For at de skal klare å gjennomføre dette på en best mulig måte trenger de en assistent, som vi kaller tusler.
Arbeidstid: Dag og kveld. 
Under festivalen.
Passer for: de utadvendte og serviceinnstilte.

Sjåfører – hva gjør de?
Vi trenger frivillige som kan kjøre artistene, utstyr og annet lokalt rundt i Oslo sentrum. Festivalen har leid inn biler (9-seter), som vi vil benytte til dette. Det er viktig at man anser seg selv som en trygg sjåfør og at man er i stand til å manøvrere en 9-seter.
Arbeidstid: Dag og kveld. 
Under festivalen.
Passer for: selvstendige og stødige sjåfører. Vi ser helst etter folk som har hatt førerkortet i minst 2 år.

Stand – hva gjør de?
Dette er nytt av året. Vi vil i år plassere én stand på hvert av spillestedene. Her vil det være diverse festivalmateriell tilgjengelig for publikum. Publikum skal kunne få den informasjonen de søker om festivalen. Det er viktig at de frivillige som står i denne standen er oppdatert på hvilke artister som kommer til festivalen samt vite litt generelt om festivalen.
Arbeidstid: Dagtid/kveldstid. Under festivalen.
Passer for: Serviceinnstilte folk som har godt håndlag med mennesker.

Gjesteliste – hva gjør de?
Før og under noen av konsertene trenger vi hjelp til å sjekke billettene og/eller gjestelistene i døren på spillestedene.
Arbeidstid: Kveldstid.  Under festivalen.
Passer for: Utadvendte og serviceinnstilte folk.

Distributører/Markedsføring – hva gjør de?
Synlighet i byen er svært viktig for festivalen. Festivalkataloger, flyers og plakater må distribueres ut til butikker, kafeer, konsertlokaler, museer, klubber osv. Dette trenger vi hjelp til av festivalens frivillige. Vi setter opp rutene som må dekkes, primært så gjelder det Oslo sentrum.
Arbeidstid:  Dag og kveld. Før festivalen.
Passer for: Verbale, utadvendte, systematiske folk.

Vertskap/Host – hva gjør de?
Dette gjelder primært for åpnings- og avlutningskonserten. Her trenger vi frivillige til å bla. dele ut programmer, ønske folk velkommen, geleide publikum til deres seter, bidra med gjestelistene og være tilgjengelige for eventuelle spørsmål fra publikum.
Arbeidstid: Kveld. Under festivalen.
Passer for: Utadvendte og serviceinnstilte folk.

Barnas verdensdager (vertskap/host, dekor, opprigg- og nedrigg) – hva gjør de?
Barnas verdensdager er en barnefestival i festivalen som holder til på Grønnland Kulturstasjon og Asylet. Under festivalen blir dette området forvandlet til en fargerik piñata med bla. ulike musikk- og danseverksteder. Her trenger vi frivillige til både å hjelpe til med å lage dekor, vakthold, opp- og nedrigg og vertskap.
Arbeidstid: Dag og kveld. Før, under og etter festivalen.
Passer for:  Kreative og utadvendte folk som er glad i barn.

Legg igjen en kommentar