Return to Content
Tema 2020 Solidaritet
Ny webside og nytt festivalprogram kommer i september

Brigitte

Paris trés chic

Merk deg navnet Brigitte! Du har hørt det før i form av Brigitte Bardot, Brigitte Lahaie, Brigitte Fontaine og Brigitte femme de flic. Bandet Brigitte vil yte rettferdighet til dem alle. Og har du ennå ikke hørt om bandet Brigitte, vil du garantert gjøre det i tiden som kommer!

Brigitte består av Syvlie Hoarau og Aurélie Saada, to vixens fra Paris. Musikken deres er hypet, stilen likeså, og Youtube-videoene deres har flere millioner treff.  Deres første konsert var i et kunstgalleri i Paris, og siden har de imponert både kunst- og musikkinteresserte.

Musikken deres blir kalt retro pop-folk, men duoen er inspirert av alt fra jazz, hiphop, disco og rock. De låner gjerne gloser fra hiphop eller bruker ordtak som de gjør om og gjør til sine egne. De covrer like lett ting de synes er kult som det de synes er cheesy, og hyllest av paradokser er blitt deres varemerke. De har blant annet fått mye oppmerksomhet for å gjøre en myk versjon av den harde hiphoplåten ”Ma Benz” av gruppen Suprême NTM.

Etter debutalbumet “Et vous, Tu m’aimes?” i april 2011 har de spilt for utsolgte hus over hele Europa. Vi er så heldig å få se dem med fullt band på intime Blå!

DJs Tungekyss spiller før og etter konserten.

MERK: 20 års aldersgrense!

httpv://www.youtube.com/watch?v=NDchKlVQZ4A

I samarbeid med

Legg igjen en kommentar