Return to Content
Tema 2020 Solidaritet
Ny webside og nytt festivalprogram kommer i september

EthioAction

Heftige etiopiske rytmer møter jazz og punk

EthioAction er et helt spesielt prosjekt satt sammen av den anerkjente trommeslageren Paal Nilssen-Love, kun for Oslo World Music Festival.

Nilssen-Love har gjort flere musikalske prosjekter i Etiopia initiert av det nederlandske punkebandet The Ex. Nå vil han gi det norske publikummet innblikk i den spennende musikkscenen i Addis Ababa. Ethio Action er en spesialkonsert med 22 musikere fra forskjellige bandkonstellasjoner. Sammen spiller en konsert som varer i over seks timer på Blå. Alt er satt sammen for å illudere musikkscenen i Etiopias hovedstad. I Addis kan man se opp til 20 musikere og dansere på en intim scene, og de spiller i time etter time.

I Oslo kan du oppleve ekstatisk, etiopisk dans som til tider kan minne om breakdans, etiopisk festmusikk med ellevemannsbandet Ethiocolor, kristen ortodoks etiopisk harpespill med Zerfu Demisse, etiopiske trubadurer fra Ililta trio, samt punkbandet The Ex og frijazzgutta Paal Nilssen-Love og Mats Gustafsson fra gruppen The Thing. Ethio Action blir en opplevelse!

Mellom slagene vil Dj Mitmitta (Nor/Eth) spille sjelerystende/hypnotiske/hjerteskjærende vinyl og kassett fra Etiopia.

MERK: 20 års aldersgrense!

httpv://www.youtube.com/watch?v=OUph2r637uw&feature=relmfu

httpv://www.youtube.com/watch?v=SGFMu-tsKRE

Legg igjen en kommentar