Return to Content
Tema 2020 Solidaritet
Ny webside og nytt festivalprogram kommer i september

Nosizwe

Musikalsk kombinasjon av After Eight og Tutti Frutti

Oslo World Music Festival ønsker å gi plass til nye, norske talenter, og i år satser vi på norsk-sørafrikanske Nosizwe. Denne dama er et fyrverkeri på scenen, hypen om henne har vart en stund og vi er skikkelig stolte av å kunne presentere henne som ”årets nykommer”.

Nosizwe, som også er lillesøster av Tshawe Baqwa i Madcon, har sunget siden hun var 8 år. Hun har allerede arbeidet med artister som Madcon, Karpe Diem, Sofian, Paperboys, Sisi og Charlotte Thorstvedt. I tillegg har hun sunget med Kringkastingsorkesteret, på TV2-aksjonen, på Oslo Live, som performance artist for den anerkjente samtidskunstneren Anne Kathrine Dolven og headlinet Lofoten International Art Festival i 2011.

Nå går Nosizwe egne veier som soloartist med et mål om å ta publikum med til steder de ikke har vært før. Stilen hennes kan beskrives som en leken, men moden blanding av pop, jazz, soul, blues, elektronika og hiphop, eller med hennes egne ord: en musikalsk kombinasjon av After Eight og Tutti Frutti. Nosizwe feirer release av sin første singel på Blå under Oslo World Music Festival. Dette blir også første gang hun spiller fra debutalbumet som slippes i løpet av 2013.

httpv://www.youtube.com/watch?v=zTdzYeCA26c&feature=plcp

httpv://www.youtube.com/watch?v=MnRfSa-CmwI

Legg igjen en kommentar