Return to Content
Tema 2020 Solidaritet
Ny webside og nytt festivalprogram kommer i september

På café med…

Brigitte, Boubacar Traoré, Gaby Moreno, Niko Valkeapää og P2 Jungeltelegrafen

I år starter vi et nytt konsept med artistsamtaler, kalt ”På café med..”. Hver dag under festivalen har du mulighet til å få et dypdykk inn i artistenes liv. Samtalene styres av en intervjuer, men det åpnes også for spørsmål fra salen. Kom og møt favorittartistene dine på Cafeteatret!

Onsdag 31.oktober:
På café med Brigitte kl. 18.00-19.00
Samtalen ledes av Ida Eritsland som er utdannet moteviter fra Stockholms Universitet. Hun har forelest mote i New York og jobber nå med designspirene på KHiO og skriver motestoff i D2 og Personae. Ida vil snakke med Brigitte om mote som uttrykksform, fransk chic-het og moteikonene som aldri slutter å fascinere oss.

Torsdag 1.november:
På café med Mali-legenden Boubacar Traoré kl. 18.

00-19.00Samtalen ledes av Margrethe Aaby som er produsent ved Nationaltheatret og har 20-års erfaring med teaterarbeid i Øst- og Vest-Afrika. Hun var produsent for Nationaltheatrets teaterprosjekt i Burkina Faso fra 2002-2007. Oversetter er Christina Mediaas

 

Fredag 2.november:

På Café med Gaby Moreno om retrosoul kl. 18.00-18.30

På Café med Niko Valkeapää om samisk americana kl. 18.30-19.00Samtalene denne dagen ledes av Monica Ifejilika, sanger, låtskriver, skribent og medlem i programrådet til Oslo World Music Festival. Hun er en av dronningene i Queendom, og skriver Ny Tids ukentlige musikkspalte.


Lørdag 3.november:
P2s Jungeltelegrafen Live kl. 14.03-15.03
Radioprogrammet Jungeltelegrafen sender live fra Cafeteatret istedenfor fra sine vanlige lokaler på NRK Marienlyst. De inviterer inn noen av festivalens artister, samt at publikum kan være med å bidra til sendingen. Møt opp kl. 13.30.

Arrangementet er gratis!

Legg igjen en kommentar