Return to Content
Tema 2020 Solidaritet
Ny webside og nytt festivalprogram kommer i september

Danny Maroc

- yngler før Blitz the Ambassador

Først treffer skuffelsen deg som en knyttneve i nyrene – deretter får raseriet blodet til å fosskoke. For hvordan i huleste kan verden være så fordømt urettferdig? Har man noen sinne fått vite at yndlingsbandet kommer til byen, for så å bli minnet på at det ennå er to lange år til man kan handle pils med loven på sin side, vet man hvor fryktelig det er å være musikkinteressert tenåring. Dermed kan man med rette hevde at Parkteatrets fortsatt ferske Ynglings-konsept er en reddende og forståelsesfull hånd for osloungdommen.

Men, som bakmennene selv skriver på sine nettsider, dreier Ynglings-konsertene seg primært rundt norske artister. Finnes det da en bedre anledning enn Oslo World til å inngå et ørlite partnerskap med ynglerne? I år kan med andre ord alle som har lyst – ikke bare ølglade, skjeggete foreldre – få bryne seg på Blitz the Ambassador og Danny Maroc.

Danny Maroc har de siste årene etablert seg som en velkjent skikkelse i det norske hiphop-miljøet. Mange kjenner han fra duoen Danny & Pumba, hvor de sammen med OnklP og Chirag fra Karpe Diem ga ut den legendariske låta «Stil». Han har også varmet opp for store navn som The Game, Ice Cube og Snoop Dogg.

Danny er oppvokst på Holmlia, med marokkansk far og norsk mor. Hans bakgrunn og fortid har gjort ham samfunnsorientert, noe som har ført til at han i mange sammenhenger blir brukt som et talerør for ungdom.

Nå gjester han Parkteatrets Yngling, der han spiller før Blitz the Ambassador.

httpv://www.youtube.com/watch?v=Lm627_kbQtk

I samarbeid med:
pastedGraphicyngling_logo

Tekst: Kim Klev

Legg igjen en kommentar