Return to Content
Tema 2020 Solidaritet
Ny webside og nytt festivalprogram kommer i september

Sheldon Blackman

dobbelkonsert med Bafana Nhlapo!

Sheldon Blackman er en spennende kunstner, musiker og låtskriver fra den karibiske øygruppen Trinidad og Tobago, som nå er basert i Oslo med sitt band THE SOUL REBELS. Hans musikk er tidligere beskrevet som lyden av «karibiens musikalske hjerteslag», og er hans måte å leke med sjangere som calypso, soca, reggae, rapso og jamoo smeltet sammen med elementer av jazz, blues og urban musikk.

Hans kjærlighet for musikk var tydelig allerede i tidlig alder. Som sønn av den nå avdøde Ras Shorty I, selveste pioneren av musikksjangeren soca , fikk han god næring til den musikalske utviklingen hans. Jamoo er originalt en miks av jazz og afrikanske rytmer og sjangre som Blackman har utviklet videre. Blackman har spilt inn tre soloalbum;  ‘Remember Me’, ‘One Big Fat Love Bomb’, ‘Overflowing’, og  to album med bandet sitt; ‘Sheldon Blackman Acoustic’ og ‘Hope’. I tillegg har han medvirket på mange flere album.

Med varierte rytmer og med tekster som sprer håp, har Sheldon blitt svært populær, spesielt blant de unge. Vi gleder oss til å oppleve Sheldon Blackman torsdag 30. oktober på Cafeteateret!
Fri aldersgrense!

httpv://www.youtube.com/watch?v=Q2ml1XUOA7E

Legg igjen en kommentar