Return to Content
Tema 2020 Solidaritet
Ny webside og nytt festivalprogram kommer i september

DJ El-G

- Bringer Buenos Aires' klubbkultur nærmere

Alle musikalske sjangere trenger en trojansk hest. I tilfellet av digital cumbia og digital folklore, har ZZK Records vært i episenteret av bevegelsen.

En av labelets grunnlegere er Grant C. Dull (uttales duel), også kjent ved dj-aliaset, El-G.
El-G, som vokste ut av Buenos Aires sitt inspirerende klubb- og kulturliv, kom først til Argentina i 1999. Mannen bak spakene har igjenoppfunnet seg selv mer enn en gang, og har gått fra en musikkviter og online magasinredaktør, til billedkunstner, så visuell artist på events og til slutt til kurator og DJ. Grant grunnla de tospråklig kulturnettstedetet WhatsUpBuenosAires.com, og er medgrunnlegger i både ZZK Records og Zizek Club med sine argentinske partnere. I sin stadig voksende søken etter kultur, musikk og eventyr, har Grant stiftet 4 prosjekter fra sin hub i Argentina, den siste da ZZK Films.

DJ El-G har spilt i mer enn 80 byer rundt om i verden, fra Coachella til Roskilde og Modern Arts Center i St. Petersburg, Russland.

Han spiller ikke bare på Blå i løpet av festivaluken, men også på etterfesten til åpningskonserten på Sentrum Scene 27. oktober. Vi gleder oss!

Legg igjen en kommentar