Return to Content
Tema 2020 Solidaritet
Ny webside og nytt festivalprogram kommer i september

Sarah Camille

- musikalsk slam-poesi

I Sarahs verden er fortellinger, poesi og musikk flere sider av samme sak. Hun veksler raskt mellom tirader av spoken word-framføringer, hiphop, sang og melodier, og gir publikum en følelse av umiddelbarhet. Poesien flyter – rytmen bidrar ofte til å understreke poengene. Musikken pakker det hele inn i en større helhet, gjør tekstene dypere og setter dem i sammenheng.

Sarah er ung, men har allerede rukket å gjøre inntrykk på publikum fra scener av alle størrelser: Hun har opptrådt på skoler, på ungdomsklubber og i barnehager så vel som festival i Havana, Cuba, Slam VM i Paris, Det Norske Teatret og i Oslo-filharmonien, på Litteraturhuset og ved Fortellerfestivalen.

I 2011 ble hun Norgesmester i slam-poesi, en uttrykksform der tekstene står helt sentralt. Slam-poesien ser ut til å ligge Sarahs hjerte nært.

På den kreative reisen har hun møtt musikere som er med på å komponere og skape det musikalske uttrykket. Musikken er en fusjon med elementer fra jazz, brasisliansk, urban, afro-karibisk og folk. Sarah byr på seg selv og skaper en unik nærhet til tilhørerne.

Foto: Jan Tore Eriksen.

Besetning:

Jørn Erik Ahlsen – gitar
Alejandro Gispert – bass
Sidiki Camara – n´goni & perk
Lius Baruch – perk

Dobbelkonsert med Hindi Zahra

Tekst: Kristian Krohg-Sørensen

Legg igjen en kommentar