Return to Content
Tema 2020 Solidaritet
Ny webside og nytt festivalprogram kommer i september

ZZK Records

I 2015 fyller ZZK Records syv år! Det argentinske plateselskapet som holder hus i Palermo, en av Buenos Aires trendy bydeler, har gitt ut og promotert noe av den hippest elektroniske musikken fra det Sør-amerikanske kontinentet.

Det som for mange kan se ut som en tilfeldighet, har vært en drøm gått i oppfyllelse for grunnleggerne Grant C. Dull, Guillermo Canale og Diego Bulacio. De har klart kunsten å bygge en plattform for nye latinamerikanske artister og produsenter.

ZZK presenterer i dag artister som eksperimenterer med sofistikert elektronisk musikk blandet med cumbia, hip hop, reggaeton, dubstep, dancehall og folklore.

Mye har forandret seg siden plateselskapet ZZK Records plukket opp artister som Remolon, Villa DIamante, Tremor og La Yegros fra svette nattklubber, fikk utgitt musikken og turnerte verden over. ZZK Records har utviklet seg til å bli en liten musikkrevolusjon i Buenos Aires, og en storleverandør av klubbmusikk til hele verden.

I 2008 var Oslo World en av de aller første internasjonale arenaene som inviterte ZZK Club, da med El Remolón og Tremor. Det er derfor en stor glede å ønske de velkommen tilbake, nå med fire fantastiske band på plakaten. Det blir trangt om plassene og svett på dansegulvet når ZZK presenterer Nicola CruzMiss BoliviaChancha Via Circuito og El-G på Blå fredag 30. oktober.

ZZK-programmet:
22:00-22:45 El-G
22:45-23:45 Nicola Cruz
00:00-01:00 Miss Bolivia
01:00-01:30 Chancha Via Circuito
01:30-03:00 El-G

Legg igjen en kommentar