Return to Content
Tema 2020 Solidaritet
Ny webside og nytt festivalprogram kommer i september

Beirut & Beyond International Music Festival

En sjokkbølge av kunstnerisk skaperglede oppstod i etterdønningene av den arabiske våren, lik hvordan tusen lyserøde kirsebærblomster gjerne spretter frem over natten. Nasjonene langs Middelhavets østbredde manglet imidlertid infrastrukturen til å høste fruktene av denne kreative bevegelsen. Derfor ble Beirut & Beyond International Music Festival grunnlagt i 2013, delvis i regi av vår egen musikkfestival.

Når Beirut & Beyond avholdes for fjerde gang i desember, vil debatter, foredrag og utallige konserter rette søkelyset på den nye, uavhengige musikken som springer ut fra Libanon og omegn. Fire representanter fra denne scenen opptrer på årets Oslo World Music Festival, i tillegg til å turnere i Europa. Selv om uttrykksformene er ulike, argumenterer musikken deres for nødvendigheten av arabisk kultur i en globalisert verden.

Følgende artister inntar Kulturkirken Jakob lørdag 5. november:
Youmna Saba
47Soul
Bei Ru

Vi er lei oss for å meddele at den syriske rapperen LaTlateh (Bu Kolthoum) må avlyse sin konsert under Oslo World: Beirut & Beyond i Kulturkirken Jakob lørdag 5. november. 

På tross av at Latlateh ikke vil kunne være til stede i Oslo, vil hans musikk spilles i Kulturkirken Jakob lørdag 5. november under Beirut & Beyond- spesial.

Legg igjen en kommentar