Return to Content
Tema 2020 Solidaritet
Ny webside og nytt festivalprogram kommer i september

Tusen takk for i år!

For en festival!

Gjennom seks innholdsrike dager med en rekke Oslo World- arrangementer, har tusenvis av publikummere fått med seg store mengder kvalitetsmusikk og seminarer. 

Vi har sett at svært mange har tatt del i den gode stemningen, det har vært en sann glede! Tilbakemeldingene fra publikum, artister, samarbeidspartnere og media er til stor inspirasjon for videre arbeid. Vi gleder oss allerede til å komme i gang med Oslo World 2017.

Konsertene har vært godt besøkt av nysgjerrige og musikkinteresserte mennesker. Allerede tirsdag var det fulle hus, og køene på mange av klubbprogrammet viser at interessen holdt seg utover nattene. Det har vært en fantastisk festival fra Emel Mathlouthi & Kringkastingsorkesteret åpnet festivalen på Folketeateret til avslutningen med Minnenes melodi i Operaen søndag kveld.

Festivalen tjuvstartet for en del av oss med en mottakelse på Sentralen tirsdag 1. november der Direktør for Nobels Fredssenter, Liv Tørres, holdt velkomsttale for et et festivalklart publikum. Siden gikk det slag i slag med flere utsolgte hus både på Blå, i Operaen, på Sentrum Scene, i Marmorsalen, og på Folketeateret. Seminarene på Sentralen og Kulturhuset, samt et sideprogram med filmer og debatt kompletterte et fyldig og variert konsertprogram.

Vi har fått med oss at folk har storkost seg på ARNALDO ANTUNES (BR)BEIRUT & BEYOND FESTIVALBELÉN MAYA (ES)CARMINHO (PT)CHEIKH LÔ (SN)DEN SORTE SKOLE / OLIGARKH (DK) / (RU)DOM LA NENA (BR)FARMERS MARKET I AM NINAKLUBB JÆGERKRISTIN ASBJØRNSEN, ABLAYE CISSOKO & OLAV TORGET (NO/SN)MAHSA VAHDAT (IR)MASHROU’ LEILA (LB)MODDI & TRONDHEIMSOLISTENE (NO)NOURA MINT SEYMALI (MR)OMAR SOULEYMAN (SY)POS PEOPLE PUERTO CANDELARIA (CO)SALIF KEITA (ML),YILIAN CANIZARES (CU) og mange andre.

Tusen takk for innsatsen i år til alle frivillige, artister, stab, samarbeidspartnere, og ikke minst; til vårt kjære publikum. Dere har alle bidratt til at årets festival er en så stor suksess.

Vi ses igjen til Oslo World Music Festival 31.10 til 05.11. 2017.

Tusen takk for i år!!

 

 

 

Legg igjen en kommentar