Return to Content
Tema 2020 Solidaritet
Ny webside og nytt festivalprogram kommer i september

Beryl

I flere år har Beryl Diane (Botswana) vært en sterk ambassadør for Southern African house & African electronic music. Hun har pushet sørafrikansk musikk på klubber i både inn- og utland, og kurert spillelister for klesbutikken Monki. Blant hennes store helter finner man artister som Oliver Mtukudzi, Boddhi Satva, Da Capo, Abyssoul, Brenda Fassie, Papa Wemba, Awilo & Louie Vega.

Sammen med Primrose (Namibia) grunnla hun «Jozi Nights». Jozi er en forkortelse for Johannesburg og kveldene er dedikert til alle med kjærlighet for afrikansk elektronisk musikk. Med bred kunnskap og spesialkompetanse innen musikksjangre fra det afrikanske kontinent, har Beryl og Prim satt seg et mål om å spre musikk fra noen av verdens glemte hjørner. De har blant annet bodd i Cape Town, spilt på utallige klubber i Sør-Afrika og holdt workshops for unge jenter i Philippe. 

Som en offisiell ambassadør for Ableton Live er Beryls mål og reise rundt og dele sin kunnskap om musikk med unge kvinner i ulike afrikanske land og å utvikle klubbkonseptet Jozi Nights.

Legg igjen en kommentar