Return to Content
Tema 2020 Solidaritet
Ny webside og nytt festivalprogram kommer i september

Dj Prinsen Paulista

DJ Prinsen Paulista, mannen bak bygdefesten Balkan Beat Party i Oslo, regnes som en av Balkanbølgens pådrivere her til lands og dro i gang klubbkonseptet høsten 2006 på Parkteatret. Nå ti år etter har Balkan Beat Party blitt synonymt med Balkanmusikk her hjemme og er å finne i alle de Skandinaviske hovedstedene. Et mer uhøytidelige musikk-konsept i klubbjungelen skal man lete lenge etter!

Dj Prinsen Paulista er således en av de få djs som spiller autentisk Balkan og sigøynermusikk og leter hele veien etter nye musikalske perler om det så er i en sigøynerlandsby i Romania eller på markedet i Skopje i Makedonia. Han var også den første dj noensinne som fikk spille på verdens største trompetfestival – Guca – i Serbia, invitert av selveste Boban Markovic!

Balkan Beat Party har den originaliteten som ikke finnes maken til i Skandinavia, en ren inkluderende og teatralsk bygdefest! Med DJ og orkester er du garantert en absurd og uformell atmosfære, både visuelt og lydmessig. Følelsen av Balkan Beat Party kan beskrives slik: Et rytmejag villere en hundre eseler!

 OPA!

ID: 20 år

Foto: Arnaud Proust

Legg igjen en kommentar