Return to Content
Tema 2020 Solidaritet
Ny webside og nytt festivalprogram kommer i september

Susanna ‘Go Dig My Grave’ feat. Giovanna Pessi, Ida Hidle & Erlend Apneseth

Melankolsk barokkpop

Susanna er ikke redd for mørket. Snarere stirrer hun døden i hvitøyet. «Death hanging over us», messer hun på det Spellemannpris-vinnende albumet «Triangle», et eksistensialistisk epos om religion og dødelighet. Slik tematikk kler hennes stemme særdeles godt: Når Susanna synger, fylles lydbildet med et like sakralt som spøkelsesaktig nærvær.

I 2011 ga Susanna og sveitsiske Giovanna Pessi ut ‘If Grief Could Wait’ – et album der de tolket Purcell, Cohen og Susannas egen musikk. De vakte oppsikt med sin unike instrumentasjon og miks av musikk fra barokken, 70-tallets singer/songwritere og nyere låter. Til Oslo World tar de med seg en helt ny besetning. Foruten vokal og harpe er Ida Hidle med på akkordeon og Erlend Apneseth på hardingfele. Vi vil få høre deres egne tolkninger av gamle og nye sanger; amerikansk folkemusikk, gamle engelske ballader, tekster av Shakespeare og Baudelaire og låter av Joy Division og Lou Reed.

Det blir garantert stemningsfullt i Marmorsalen, når vi får muligheten til å stige ned i Susannas mystiske og mytologiske univers, der hun leder an reisen slik Vergil leder Dante gjennom underverdenen i Den guddommelige komedie.

Besetning: 

Susanna- vokal

Giovanna Pessi- barokkharpe

Ida L. Hidle- akkordeon

Erlend Apneseth – hardingfele

Legg igjen en kommentar