Return to Content
Tema 2020 Solidaritet
Ny webside og nytt festivalprogram kommer i september

Fredrik Lavik & Kokk N Roll

Klubb på Blå

Både før og etter Oslo World: ISÁK & Benin International Musical, spiller Fredrik Lavik og Kokk N Roll afrikansk og latinamerikansk musikk på BLÅ

Fredrik Lavik er en legendarisk norsk platesamler, dj og forlegger som bor utenfor Helsinki i Finland, hvor han driver plateselskapene Afro7.netog Jazzaggression Records. I 2010 kjøpte Lavik opp en enorm platesamling på rundt 25.000 Øst-Afrikanske vinyler. Siden da har han holdt seg opptatt med å rengjøre, spille og sortere dem. Lavik har vært aktiv som diskjockey i 20 år og spiller sine Øst-Afrikanske singler over hele verden – men i Oslo spiller han ikke ofte, så dette bør man ikke gå glipp av! 

Kokk N Roll ble startet som et cateringfirma på Tjuvholmen, men har senere utviklet seg til å tilby musikk også. Han har de siste årene fokusert på toner fra Vest-Afrika & Latin-Amerika og har deltatt stadig mer hyppig i Oslos klubbmiljø på steder som BLÅJaeger Oslo og Dattera til Hagen – på sistnevnte driver han også klubbkonseptet Jungelklubben.

CC (ink. konsert): 200,- + avgifter
CC (eks. konsert): 100,- 
Konserten kan bli utsolgt, så om man vil sikre seg inngang, lønner det seg å kjøpe en billett til hele kvelden. Les mer om konsertene her: Oslo World: ISÁK & Benin International Musical!

Legg igjen en kommentar