Return to Content
Tema 2020 Solidaritet
Ny webside og nytt festivalprogram kommer i september

OSLO WORLD UNG: Rommen Scene

For første gang arrangerer Oslo World, festivalen UNG for ungdom og unge voksene.

Lørdag 2. november arrangerer vi, i samarbeid med Rommen Scene, Groruddalsprodusentene og Bydel Stovner, Oslo World UNG – festival for ungdom og unge voksene.

Oslo World UNG skal være en møteplass som fordrer nettverksbygging blant ungdom og unge voksene seg i mellom, og like viktig være en arena som knytter ungdom og unge voksene opp mot kulturbransjen, organisasjoner og næringslivet. På sikt kan det fungere som et springbrett inn i arbeidslivet.

Arrangementet er lokal forankret fordi vi mener det er viktig for at ungdommene og unge voksene skal få tilhørighet til sitt lokalsamfunn. På sikt ønsker vi å så et inspirerende frø i ungdommen og de unge voksene for å oppnå frivillig arbeid i lokalsamfunnet – ønsket om å gi noe tilbake til fellesskapet.

Program:
1. Lorna – er 16 år gammel, kommer fra Kalbakken og er låtskriver. Hun har drevet med musikk i ca. 1 år og synger innenfor sjangeren R&B.

2. Majesty Crew + Spicy Wagwans, er to dansegrupper som har slått seg sammen og laget et show kun for dette arrangementet. Dansegruppene danser afrobeats, dancehall og hiphop, de er i alderen 13-16 år.

3. Fyah Yardie – er en 14 år gammel gutt fra Stovner, ved navn Leo. Han har sine røtter fra Jamaica og Norge. Allerede som 9 åring opptredde han med sin første rap.

4. DJ Swaa – (Dans og Jam) En av Oslos’s mest kjente urbane DJs!
Han har spilt/varmet opp for artister som: ARIF, HKEEM, ADMIRAL P, KORBZ, TYGA, JAY ROCK, VVS + flere
Og spilt på steder som Parkteateret, Rockefeller, MALECÓN, Tusj, Youngs, Gamla.

5. Jonas Benyoub – Ellingsrud-rapperen har vært i gamet lenge, og har et veletablert navn i Norges undergrunn. Navnet hans ble virkelig satt på kartet etter at låten «Youm Wara Youm» fikk plass i NRKs mest populære serie «Skam».

6. Dangerous Gossip – er tre jenter fra Stovner på alderen fra 17-21 år. De har danset for The Planet i flere år, og har utviklet seg til de danserne de er i dag ved hjelp av Mira og Astin.

7. Korbz – Et av Norges mest kjente upcoming artist navn er oslogutten Korbz! Hans talent for musikk har på kort tid gitt artisten mulighet til å bygge en portefølje med artister og produsenter som Wolfgang Wee, Eugy, Dj Ironik, Chezeeko mm.

Konferansier:
Arina og Nalband fra bydel Stovner.

I samarbeid med OXLO Enhet for mangfold og integrering (EMI)

DETTE ER ET GRATIS OG RUSFRITT ARRANGEMENT

Mer info:

Legg igjen en kommentar