Return to Content
Tema 2020 Solidaritet
Ny webside og nytt festivalprogram kommer i september

Oslo World x Jæger: Thursday Retro

Retro og Daniel Gude har invitert noe av det beste som skjer i teknoscenen på den andre siden av Gaza-muren. SAMA representerer en ny generasjon palestinske dj’er som for øyeblikket setter klubbscenen på hodet med sine kombinasjoner av techno og house med tonespråk fra midtøsten. SAMAs Oslo-motpart Safira blir med henne i båsen under denne Oslo World-utgaven av Retro.

SAMA’

SAMA (tidligere Skywalker) er den første palestinske palestinske dj’en og elektroniske musikkprodusenten, og den dag i dag en viktig aktør i landets musikkscene. Hun skapte seg et navn da hun fremdeles kalte seg Skywalker og fant stemmen sin i en esoterisk, arabisk tolkning av techno og house. Mot slutten av 2018 gikk Boiler Room-opptredenen hennes og den tilhørende dokumentaren om den palestinske scenen viralt. SAMA var nylig med på SheSaid.So’s Alternative Power 100-liste.

Safira

Safira er en norsk-palestinsk dj som bor i Oslo. Hun opptrer vanligvis under Extra Delicious-navnet, hvor fokuset er mørk minimal og psykedelisk techno og er blitt en gjenganger i Oslo-scenen etter hvert, med jevnlige besøk i Jaeger-bua, ofte med Mandagsklubben-crewet.

Mer info:

Legg igjen en kommentar