Return to Content
Tema 2020 Solidaritet
Ny webside og nytt festivalprogram kommer i september

Barnas verdensdager

- Barnas egen festival i festivalen!

Barnas verdensdager ble arrangert av Rikskonsertene for første gang i 1998, som en del av Oslo World. Siden har det vært en fast, helt uunnværlig del av festivalen – alle menneskene som er innom på Grønland bidrar til å gjøre universet vårt mye større, og forankringen vår til byen mye tettere, enn den hadde vært ellers. I løpet av disse årene har Barnas verdensdager også spredt seg til flere steder i Norge og blitt til et landsdekkende nettverk for arrangementer landet rundt. I 2018 overtok Oslo World driften av Barnas verdensdager Oslo, så vel som ledelsen av nettverket for arrangementer landet rundt. I fjor ble Barnas verdensdager arrangert på 16 ulike steder rundt om i landet. 

Hvert år under Oslo World arrangerer vi Barnas verdensdager på Grønland, en gratis familiefestival der barn og voksne kan oppleve kultur- og smaksopplevelser fra hele verden. Hele Grønland kulturstasjon og bakgården på Asylet blir fylt av opplevelser – mat fra hele verden, dansing, teater, konsertopplevelser, og hele veien blir barn og voksne invitert til å delta – prøve seg på instrumenter man kanskje aldri har sett før og lage mat man aldri har smakt før. I den travle bazaaren er det liv og røre, klovnene tumler rundt med store smil og varme hjerter og plutselig popper det opp konserter på steder man ikke venter det.

Barnas verdensdager Oslo 2020:

Barnas verdensdager skal utgangspunktet finne sted på Grønland Kulturstasjon 24. og 25. november. På grunn av COVID-19 og hensyn til smittevern ser vi på ulike måter å gjennomføre årets arrangement på. Mer informasjon kommer fortløpende.

Mer info og program: Barnas verdensdager OSLO
Arrangert av Oslo World, OM; Interkulturelt museum, og Oslo kulturskole.

Barnas verdensdager Norge 2020 (mange datoer har dessverre blitt avlyst på grunn av COVID-19): 

14. mars: Stavanger

21. mars: Larvik 

18. april Oppdal

9. mai: Hammerfest

9. mai: Fredrikstad

15. juni: Finnsnes

29. august: Halden

19. september: Ås

10. oktober: Asker

17. oktober: Grimstad

18. oktober: Trondheim

24. oktober: Skien

14. november: Førde

15. november: Hardanger

Legg igjen en kommentar